10 Haziran 2015 Çarşamba

Akıl Almaz Ürün Yerleştirmesi


İlk bakışta her şey normal gözüküyordu. BİM her hafta yaptığı gibi o hafta da Aktüel kataloğunu yayınlamıştı. İnsanlar katalogda masumca göz gezdirirken bilinçaltına işlenenlerden habersizlerdi. Ama bir yanlış vardı. Kamp malzemelerine bakmamıza rağmen bizi bir güç Le'Cola'ların olduğu reyona doğru çekiyordu. Tehlikeli de olsa bu olayı aydınlatmaya karar verdik. Sonuç olarak bu karanlık gücün arkasında zekice yerleştirilmiş bir ürün olduğunu farkettik. Eğer daha dikkatli bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Evet kamp sandalyesinin koluna Le'Cola yerleştirilmişti. 21. kare gibi bir şeydi aslında bu. Ne gördüğümüzü bilmiyorduk ama görmüştük işte. Bir kere bilinç altımıza işlemişti.

"Güneşli bir günde yeşillik bir göl kenarında çadırımızı kurmuştuk, Doğa ile iç içeydik. Çadırımızın önündeki kamp sandalyemizde güneşin batışını izleyerek Le'Cola'larımızı yudumluyorduk." İşte BİM'in bize vermek istediği mesaj tam olarak buydu. Gerçek mutluluktan bahsediyordu adeta. Kim buna karşı koyabilirdi ki?

Son olarak bu kataloğu hazırlayan ekibe saygılarımı sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder