10 Haziran 2015 Çarşamba

Le'Cola


Çoğumuzu BİM akımına sürükleyen ilk ürün Le'Cola olduğuna göre ilk incelemeye ondan başlamamak büyük destursuzluk olurdu. Bir nevi "ilk günah" ta diyebiliriz buna. Zaten hepimizin aşina olduğu bir ürün olduğundan uzun uzun yazmayacağım.

Öncelikle şu konuda bir anlaşalım; lökola değil lekola diye okunur. Made in Chanze Elysee değil arkadaşlar bu bildiğin sakarya/akyazı'da üretiliyor, kasmaya gerek yok.

Çeşitli boyutlarda olanları mevcut fakat le dediğin kutudur, diğerlerine itibar etmeyiniz. Fiyat/performans olarak aşırı uygundur.(normal olanı 50 kuruş, light olanı 55 kuruş) Yalnız her içişte farklı bir tat alıyorum. Nedenini de çözemedim harbiden. Bazen afedersiniz bok gibi, bazense muazzam bir tat. AMA tek bir gerçek var ki "Soğuk İçiniz.". Adamlar boşu boşuna yazmamış kutunun üstüne onu. Hatta ben olsam "Sıcak içmek öldürür." falan yazar yanına da sigara paketlerindeki gibi fotoğraflar koyardım. Abartmamın sebebi sıcak içildiği taktirde gerçek tadını alamayıp bir daha içmeme ihtimali. Her zaman olmasa da bazen gerçekten "Buz Gibi Le'Cola Keyfi" dedirtir adama. Şans oyunu gibi düşünün yani.

Aşırı tüketiminden kaçınmalı ama arayı da çok açmamız gereken bir ürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder